Офтики Шо шетат вака низ Охридските сокаци?

Шо шетат вака низ Охридските сокаци?

673

Духој, зш штама е. Живо пиле немат, таксистите се во фазата “ќе ве видам назима”, низ чаршија да падниш ќе те најдет на пролет, кучињата се главни покрај кејон, за паркинг неморат појќе Струга да ојш и Скопјанишча немат. Амтое, бериќатврсан.

РЕКЛАМА