Охриѓани ТВ Сите заедно за малата Симона!

Сите заедно за малата Симона!

3591

Малата Симона е дете со прекрасна насмевка и полно со живот, но со сериозна здравствена проблематика поради крварење во мозокот настанато на нејзина 4 месечна возраст. Лекувањето и рехабилитацијата во Македонија е неуспешна па затоа родителите бараат помош во странство.


Со цел да малата Симона се здобие со соодветната нега родителите се обраќаат во болници за рехабилитација во Турција и во Србија од каде добиваат ветувачки информации дека состојбата на малата Симона значително ќе се подобри и нема да дојде до сериозни последици по нејзиното здравје. За овие интервенции потребни се сериозни финансии кои родителите ги немаат и за кои бараат помош од сите нас.

Линк за донации 🤞👇

https://ecrowd.mk/projects/3c6d61c1-d1c2-4d28-bdbc-607d8ba173d4?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1_E7zsSebJLusNoOIAm1q-x54qWrfe0LKEjt1OHAb-y

РЕКЛАМА