Офтики Скопјанишчава незнает шо прает

Скопјанишчава незнает шо прает

421

Скопјанишчава незнает шо прает. На пролет влечкет шо било и шо небило од Скопје за Охрид, на есен враќет цел намештај назад. Абееее аман ??

РЕКЛАМА