Офтики Слика | Шокантна сателитска слика, види како изгледат Балканот денес!

Слика | Шокантна сателитска слика, види како изгледат Балканот денес!

16476

Добро утро Охриде, се будиме со прекрасна сателитска снимка кј шо мојме да видиме дека Блгарија (лајна да јајт) испловила преку Црното Море накај исток ❤️
Првите Скопјанишча веќе тргнале за Пехчево на море 🥰

РЕКЛАМА