Офтики Вест | Туристичка према Минимаркет затворен е за сообраќај!

Вест | Туристичка према Минимаркет затворен е за сообраќај!

1041

Поради пукната цевка на кружноно “Охридија” целиот сообраќај се пренасочвит према АСНОМ

РЕКЛАМА