Офтики Украдена е кола во Охрид

Украдена е кола во Охрид

5148

Сабајле околу 11.00ч украдена е кола марка Опел Вектра со регистарска табличка: OH-245-BZ на улица Карароман кј Гимназијана.

Доколку некој ја видит или имат појќе инфо нека ни пишит нас или нека пријавит во СВР Охрид.

Слика од колата:

РЕКЛАМА