Офтики Слика | Утре свечено отворање на новиот споменик на плоштад!

Слика | Утре свечено отворање на новиот споменик на плоштад!

1441

Утре со почеток од 12.00ч на плоштадот во Охрид ќе бидит свечено откриен споменикот “лајцата за сркање” во чест на најбројните гости во Охрид: Скопјанишчата 😍

Сите сте поканети, ќе се делет бесплатни лајци за сркање за сите шо имет лична карта со живеалиште во Скопје ❤️

РЕКЛАМА