Офтики Да не прајме проблеми: Важна молба до сите Охриѓани!

Да не прајме проблеми: Важна молба до сите Охриѓани!

4137

Се молет сите шо редет сијалички во дворот за празнициве да не ги користет сината и црвената боја ??

Кога идам со колата косата ми се креват зш од далеку мислам дека имат џандари, па морам да го фрлам телефонот на сред повик позади, ракијата низ пенџерата надвор, кајшот да го клам, пиштолот да го скријам под седиште и рибите крадени под г’з.

Пред некој ден толку се збунав, па ракијата отворена ја скрив под г’з, телефонот вуста, рибите позади и пиштолот низ пенџера надвор, па ко падна на земја пукна и погоди кола на погрешно паркирано Скопјанишче.. на сета мака, сега колана ми корнит на ракија и риби.

Зато ве молам на разбирање и да не прајме проблеми за џабе ❤

РЕКЛАМА