Офтики Важно соопштение за сите жители на Македонија!

Важно соопштение за сите жители на Македонија!

5206

⚠️Важно соопштение!⚠️
Споделете да се сите информирани!

Само шо дознаваме дека Република Македонија ?? утре ќе бидит префрлена во регионот помеѓу Франција и Шпанија!
Причина за ова селба е фактот шо немојме да ги поднесиме нашите комши на југ и исток!
Ни пукна филмот, па зато поарно да се селиме од домот наречен „Балкан“
Си ги земаме и Егеј и Пирин со нас, па нека си дојдат да ги барет таму од утре!

  • Селењето ќе започнит кај 6.00ч сабајле и би требало до недела 3ти декември да стигниме на новото место.
  • Сите шо се надвор од Македонија да се вратет или да си одет н новата локација!
  • На сегашното место ќе имат ново море, па нека си копет очи и Грција и Бугарија за местото!
  • Се молит целовкупната политичка багра да ја напуштит Македонија, таму ќе почниме од нула.
  • Ќе се започнит со градба на автопат Барселона – Скопје – Монако и Парис – Солун!
РЕКЛАМА