Офтики Добивме емотивна порака од Скопјанец

Добивме емотивна порака од Скопјанец

3085

Добивме порака во инбокс од вознемирен Скопјанец.
Ни пишит: “јајте лајна за Стружани, за Ресенчани, за Битолчани па дури и за Прилепчани.. ама за Скопјанишча никако појќе, нешчо дан сте љути? Извинете шо не дојдовме викендов зш не заеба снегот на стража, ама ако требит ќе дојме викендов да сркаме од еНзерото, да се паркираме погрешно и да сликаме фискални само да јајте пак лајна за нас!” ?

РЕКЛАМА