Офтики Видео | За првпат во историјата ова слета на Охридскиот аеродром

Видео | За првпат во историјата ова слета на Охридскиот аеродром

54608

Климе со таксино си слета на Охридскиот аеродром.

Видеото: 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

РЕКЛАМА