Офтики Екслузивно: Зш беа англиските играчи толку нервозни? (слики)

Екслузивно: Зш беа англиските играчи толку нервозни? (слики)

11310

Екслузивно дознаваме зш беа англиските играчи нервозни и тапа во денешната утакмицата против Македонија.

Како прво, наместо со приватен лет до Скопје, ги качиле во Визер од Лондон за Охрид. Па ко слетале имало турканици со Македонски државјани кој прв да излезит од авион да ојт на пасошката контрола на Аеродромот во Охрид.

Слика од Хари Кејн на Охридскиот аеродром, видливо ифрит:

После ги качиле во Галеб за Кичево. Англичаниве мислеле дека тие 170км до Скопје ќе ги извозет за сатипол, ама ова не е Лондон бате. Грилиш се искинал од повраштање до Кичево и шоферот ја погодил секоја можна дупка по автопатот во изградба!

Грилиш пред да влезит во Галеб:

За жал автобусот на Галеб останал дефект кј Кичево, па морале со воз да продолжет до Скопје. Англичаниве повторно се израдвиле дека сега побрзо ќе стигнет до нивната цел. Ама ова не е англиско метро, ги најде уште 5 сати со воз до Скопје, па стигнале само 15 минути пред утакмица на стадион.

Хери Магвајер на станицата во Кича:

Да си знает за друг пат дека Македонија не е мала!

РЕКЛАМА