Офтики Слика | Битолчани во шок! За првпат се појавија овие таму!

Слика | Битолчани во шок! За првпат се појавија овие таму!

14312

Некој залутани Холандски туристи. Чкембариве незнаеле како да се понашет со странските гости па ги пуштиле накај РЕК да се сликет 😅

РЕКЛАМА