Офтики Шо чудовиште е ова на Галичица?!

Шо чудовиште е ова на Галичица?!

9390

Стапалки во снегот:

Слика од чудовиште низ шумата, ама мојт и да е Прилепчанец шо уживат на снегон.

РЕКЛАМА