Офтики Данела се изнервира; види како изгледат Скопскиот плоштад вечерва!

Данела се изнервира; види како изгледат Скопскиот плоштад вечерва!

14826

Ам преку нос и дојде од сите, елки та елки се запнале, па еве ви елки колку сакате! Така рекла ?

РЕКЛАМА