Офтики Слика | Голем шок во Ресен сабајлево

Слика | Голем шок во Ресен сабајлево

1635

Сабајлево 78 Ресенчани се разбудија во голем шок. После земјотресите се појави Ајфеловата кула во нивниот град! Никој незнајт кој ја донесол.

Прашавме еден Ресенчанец: “Са препалив” ни одговори..

РЕКЛАМА