Офтики Фотогалерија | Изненадување за Охриѓани од Е-scooter за 5 годишниот роденден

Фотогалерија | Изненадување за Охриѓани од Е-scooter за 5 годишниот роденден

290

Inside го прослави 5 годишното успешно постоење на e-scooter и доделуваше гратис хамбургери по кејот на Охридското езеро

Спонзорирано од sendvicarapopeye!

РЕКЛАМА