Офтики Кафе 40 денари покрај кејон!

Кафе 40 денари покрај кејон!

3249

И после јадет лајна дека Охрид бил скап.

Ам кафе 40 денари, поглед на езеро, убај луѓе околу тебе.. кј имат вакво нешчо освен во Охрид ❤️

РЕКЛАМА