Офтики Први април е рано ова година: ќе се градит тунел од 5,8км...

Први април е рано ова година: ќе се градит тунел од 5,8км кј Ќафасан

682

Толку од вестите, незнајме шо да коментираме зш ни залетна кафето ко прочитавме.

Све е ојденооооооо мислиме, ама то е, избори се ближет.

РЕКЛАМА