Офтики Овај познат фудбалер ќе отворит бизнис во Охрид!

Овај познат фудбалер ќе отворит бизнис во Охрид!

6989

Вчера слетал на ОХРИДСКИОТ аеродром, денес бил на проба во позната Охридска пекара и наскоро ќе отворел своја!

РЕКЛАМА