Офтики Порака во инбокс: “исплашив Охридски таксист!”

Порака во инбокс: “исплашив Охридски таксист!”

2704

Конечно после долго време со женана решивме да ојме сами во ресторан. ?
Децата ги однесовме кј баба и дедо, мачката ја пушчивме надвор и папагалот го затворивме во кафезот.
Дојде таксито пред врата и само шо сакавме да ја затвориме влезната врата, мачкиштено се пикна внатре и по скали ојде право во спалната.
Знаевме дека ќе му се вдајт на папагалон, па јас одлучив да се вратам и да ја фатам.
Таксистот да не знајт дека немат никој дома, женами му рече дека јас се вратив да и речам добра ноќ на мајкаи шо живит со нас.?
После 5 минути влегвам испотен во таксито и им велам: “Извини шо се закаснав, ама глупавана ми се пикна под кревет, па со стап ја терав да излезит, сакаше да избегат ама ја фатив за гуша и ја пикнав во ќебето да не ме изгребат. Ја фрлив со си ќебе вподрум, да се молиме да не се серит по зимницине да му ебам мајката!”
Таксистот цел пат нишчо не рече појќе.. ❤

РЕКЛАМА