Офтики Продолжува проширувањето на патниот правец од Хотел Метропол до Комплекс Минами

Продолжува проширувањето на патниот правец од Хотел Метропол до Комплекс Минами

4892

По предходно стопираната акција од страна на Националниот парк Галичица за проширување на патниот правец до горно коњско денес повторно жителите само иницијативно стартуваа со работа.

Наша екипа сабајлево беше на местото.
Изјава на еден жител: “Искрено кога бевме стопирани од јавната установа помалку бевме гневни а повеке срекни бидејки мислевме дека не стопираат за да не се трошиме ние како жители па ке го направат тие. Но еве помина подолго време и никој не мрдна со прст , па сега дури се по новогодишни прослави и одмори ке го средиме повторно само иницијативно во корист на сите жители и посетители на ова заборавено атрактивно туристичко место во Охрид” рече З.К. жител на с.Коњско

РЕКЛАМА