Офтики ЕУ: Првин автопатон па преговори со нас!

ЕУ: Првин автопатон па преговори со нас!

164

После толку многу години чекање и денес добивме ладен туш од Брисел.

На состанокот на министри денес во Брисел одлучено е да се започнет преговори со Украина, Молдавија, Таџикистан, Узбекистан, Шри Ланка и Танзанија, но со Македонија не.

Македонија доби услов да се завршит автопатот за Кичево па да започниме преговори со нив.

Според некој инсајдери побрзо ќе се распаднит ЕУ него да се завршит автопатон.

РЕКЛАМА