Офтики Се проширува патниот правец од Хотел Метропол до Комплекс МИНАМИ

Се проширува патниот правец од Хотел Метропол до Комплекс МИНАМИ

2758

Деновиве по иницијатива и раководство на група жители на С.Коњско се врши проширување на патниот правец од Долно Коњско до Горно Коњско.

Со оглед на тоа што како една од туристичките атракции во Охрид е и селото горно Коњско во пресрет на новогодишните и божиќните празници се очекуваат доста домашни и странски посетители.

За таа цел ,за полесно функционирање и поголема сигурност се изведува оваа акција.

РЕКЛАМА