Офтики Скандал со затворениот базен во Охрид

Скандал со затворениот базен во Охрид

838

➡️ Денес ни се јави една политичка партија да јајме лајна за другата партија на нашава страница.
➡️ Ние му се јавивме на другава партија дали да јајме лајна за нив, па ни рекоа ќе ви дајме појќе пари да јајте вие лајна за другата партија!
➡️ Му се јавивме на првата партија и му рековме дека другиве ни давет појќе пари да јајме лајна за нив, па тие ни понудија појќе пари и кола!
➡️ Се јавивме на другата партија дека овие ни нудат пари и кола, па тие ни понудија појќе пари, поуба кола и стан во Охрид!
➡️ Првата партија одма разбра па ни понудија ушпојќе пари, две коли, стан во Охрид и куќа во Скопје.
➡️ Другава партија да не останит покуса, ни понуди пари, коли, станој, куќи и фотелја во собраниено.
➡️ Стигнавме до степен Охрид да се прогласит главен град на Македонија и Дебрца да е своја република.
➡️ Ни се јавија од Атина, ако јајме лајна за Турција ќе ни ја поунеделе цела Егејска Македонија!
➡️ Се јави Бојко Борисов , ако јајме лајна за опозицијата ќе ни ја понудел Пиринска Македонија.
➡️ Се јави и Вучиќ од Србија, ако јајме лајна за Косово ќе ни понудел нова населба во Београд.
➡️ Се јавија дури од Брисел, ако јајме лајна за Бугарија, Грција, Србија и Македонија ќе ни понуделе куќи во секој главен град во Европа!

Му вративме на сите, ќе јајме лајна за шо сакет и кого сакет, доволно е да се напрајт затворенион базен во Охрид, ексик веќе!


2 недели поминаа, ама нигде ги немат сите.. ?

РЕКЛАМА