Офтики Слика | Скопјанишче праеше проблеми на паркинг во Охрид

Слика | Скопјанишче праеше проблеми на паркинг во Охрид

781

Ам ептен гужва имаше па вака на влезот се паркирал.. 🤦🏻‍♂️

РЕКЛАМА