Офтики Шокантна сателитска слика од Македонија

Шокантна сателитска слика од Македонија

37490

Само шо ни пристигна шокантна сателитска слика од НАСА. Преку ноќ го снема скоро целиот свет под вода, останале само Македонија и Исланд како острови во пустина.

Како шо мојме да видиме за наша среќа Македонија останала со Егејскиот и Пиринскиот дел!

Веќе го пушчивме Спутникон со кајчето, преку новиот канал од Охридското езеро до океанот, накај Исланд да видит каква е ситуацијата таму.

Сателитска снимка од сабајле:

РЕКЛАМА