Офтики Титаник потонал во Охридското езеро

Титаник потонал во Охридското езеро

2695

Титаник пловеше по Охридското езеро во 1912 година ??

➡️ Многу малку луѓе (читај никој) знает дека Титаник потонал во Охридското езеро.
➡️ Перките се заплеткале во мрежи од Пешчански рибари, кога крстарел од Охрид за Св. Наум.
➡️ Изгубиле контрола и мавнал во подводни карпи кј Градиште
➡️ Капетанот бил од ВМРО
➡️ Машинистот од СДСМ
➡️ Се искарале од ко мавнале во карпите кој да избегат прв со кајчињата, кој бил крив шо потонале и кој спасил појќе животи.
➡️ Олшанци виделе све, ама дури слегле од 3000 метри височина надолу бродот веќе потонал.
➡️ Џек не замрзнал, туку заминал на печалба во Германија
➡️ Роус се премажила во Издеглавје
➡️ Свирачите си ошле на банкет во Десарет
➡️ Целото злато на бродот го фатиле Варошани
➡️ Стружани не го виделе Титаник зш таму било паркинг за коњски коли.
➡️ Имало и доста Битолчани на бродот, на екскурзија биле на Охридскиот Аеродром, па после се возеле по езерото.
➡️ Имало и Кинези шо го градеа ушче тогаш автопатот за Кича.
➡️ Се сомневат дека имало и Скопјанишча на бродот, зш после првиот бран од ко потонал имало големи количини патлиџани, пиперки и јајца по Охридските плажи!
➡️ Во филмот морало цело сценарио да се препишит зш срамота било вака да се кажит.

Е така да знајте дека Охрид кријат многу тајни! ❤

РЕКЛАМА