Охриѓани ТВ Видео | Види како изгледат една Охридска улица во 2024 година

Видео | Види како изгледат една Охридска улица во 2024 година

9473

Вака изгледат Улицата Анастасија Узунова, жителите се жалет ама не добивет одговор од надлежните.

РЕКЛАМА