Офтики Слика | Види каков споменик доби Ресен!

Слика | Види каков споменик доби Ресен!

2730

Утре со почеток од 12.00ч свечено отворање на споменикот во чест на семафорот во Ресен 😍
Споменикот е донација на Охриѓани за братската љубов за нашите комши преку Галичица, висок е 80 метри и преку ден ќе менвит зелено и црвено додека ноќе ќе трепкат само ❤️

РЕКЛАМА